Apartmani - sobe - hoteli - privatni smeštaj - vile u Sloveniji

-

Bled apartmani - Bohinj apartmani - Izola apartmani - Portorož apartmani - Koper apartmani


smestaj gornja trepca, atomska banja, vila ana
Pronađi sobu, apartman ili hotel u Sloveniji
Ukucajte pojam koji tražite:
Izberite mesto u Sloveniji:
Tražim sobe:    i apartmane:    i hotele:

Rezervacije Hotela online za Sloveniju - placanje online

Smeštaji koji se prikazuju na ovoj stranici su smesštaji sa Booking.com sajta gde imate mogućnost da direktno proverite dostupnost svakog smeštaja i da rezervišete smeštaje online. Klikom na bilo koji link, bićete preusmereni na Booking.com stranicu tog smeštaja.
  • Hotel Celjska Koca

    Hotel Celjska Koca - Celje

    Smešten u južnom planinskom delu Celjske doline, hotel Celjska Koča se nalazi u Pečovniku i okružen je šumama. Nudi panoramski pogled na Savinjsku dolinu i poseduje ski stazu sa ski liftom.
    U neposrednoj blizini se nalaze razne planinarske staze, a hotel je udaljen 8, 5 km od grada Celja.
    Uživajte u jelima lokalne i internacionalne kuhinje u toplom i prijatnom ambijentu restorana u hotelu Celjska Koča, koji ima otvoreni kamin

  • Hotel Center Ljubljana

    Hotel Center Ljubljana - Ljubljana

    Hotel Center Ljubljana smešten je u istorijskoj zgradi iz 19. veka. Objekat je potpuno renoviran 2013. godine, a nalazi se u samom centru Ljubljane. U ponudi su sobe sa flat-screen TV-om i besplatnim bežičnim internetom. Sajmište u Ljubljani udaljeno je svega 400 metara.
    Sobe krase visoki plafoni i zidne dekoracije koje podsećaju na enterijer starog zamka. Smeštajne jedinice su uređene u zemljanim bojama, a kupatila u sklopu soba

  • Hotel Cerkno

    Hotel Cerkno - Cerkno

    Hotel Cerkno is located in the centre of town offering a heated indoor swimming pool, saunas, beauty and massage parlours, floodlit tennis courts, and sports hall with basketball, badminton and volleyball facilities.
    Hotel Cerkno’s rooms come with cable TV, a minibar and a small seating area. All have a private bathroom with a bath or shower and hairdryer and some have a balcony.
    The in-house restaurant serves local cuisine and a

  • Hotel Convent - Hotel & Resort Adria Ankaran

    Hotel Convent - Hotel & Resort Adria Ankaran - Ankaran

    Hotel Convent nudi bogat doručak na bazi švedskog stola i besplatan bežični internet. Deo je odmarališta Adria Ankaran, koje poseduje sopstvenu plažu, olimpijski bazen i zatvoreni bazen sa toplom morskom vodom. Hotel je smešten u nekadašnjem benediktinskom manastiru, renoviranom 2011. godine.
    U odmaralištu možete igrati odbojku na pesku, stoni tenis, mini-golf, fudbal i košarku. Ponuda odmarališta obuhvata takođe kuglanu sa

  • Hotel Creina

    Hotel Creina - Kranj

    Hotel Creina, sa 4 zvezdice, smešten je u srcu Kranja, koji je istorijski, kulturni i sportski centar Gorenjske. U ponudi ima restoran i bar. Gostima je na raspolaganju besplatan bežični internet.
    Hotelski restoran i kafe poseduju prostranu terasu sa koje se pruža pogled na Šmarjetnu goru. U restoranu se služe 3 dnevna menija i raznovrsna à-la-carte jela.
    Hotel je sagrađen 1970. godine po projektu čuvenog slovenačkog arhit

  • Hotel Cubo

    Hotel Cubo - Ljubljana

    Otvoren 2011. godine, hotel Cubo se nalazi u centru Ljubljane. U ponudi ima moderne, klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom i flat-screen TV-om sa kablovskim kanalima i dobar restoran.
    U prefinjenim jelima internacionalne kuhinje možete uživati u restoranu. Veliki izbor pića se nalazi u ponudi bara.
    Luksuzno uređene sobe imaju deo za sedenje, radni sto i providno kupatilo. Bade-mantili, papuče i toaletni pribor

  • Hotel Delfin

    Hotel Delfin - Izola

    Hotel Delfin je smešten u Izoli. U ponudi ima zatvoreni bazen i otvoreni bazen sa ležaljkama. Besplatan bežični internet se može koristiti u celom objektu.
    Klimatizovane sobe poseduju balkon i flat-screen TV sa kablovskim kanalima. Pored toga svaka sadrži sopstveno kupatilo sa besplatnim toaletnim priborom i fenom za kosu.
    Gosti mogu obedovati u hotelskom restoranu. Doručak se služi svakog dana.
    Aerodrom Portorož je ud

  • Hotel Diana

    Hotel Diana - Murska Sobota

    Smešten u gradu Murska Sobota, hotel Diana nudi klimatizovane sobe sa kablovskom televizijom, balkonom, mini-barom i besplatnim internetom. Na raspolaganju je besplatan privatni parking.
    Sobe u hotelu Diana imaju klasično uređen enterijer, sa zidovima pastelnih nijansi i drvenim nameštajem. Sve sobe uključuju garderober i sopstveno kupatilo sa tušem.
    Gosti hotela Diana mogu vežbati u hotelskom fitnes centru. Nakon toga, mogu

  • Hotel Dobra Vila Bovec

    Hotel Dobra Vila Bovec - Bovec

    Housed in a historic telephone central office surrounded by green sceneries, Hotel Dobra Vila features a wine boutique and air-conditioned rooms with free Wi-Fi. You can relax in the winter garden or the library, while the restaurant uses locally sourced ingredients.
    The traditionally decorated rooms are all soundproofed. They come with cable TVs, DVD players, and a fridge. A bridal suite is offered as well.
    Free private parking is

  • Hotel Dravograd

    Hotel Dravograd - Dravograd

    Featuring free WiFi throughout the property, Hotel Dravograd offers pet-friendly accommodation in Dravograd. Guests can enjoy the on-site restaurant. Free private parking is available on site.
    Rooms are equipped with a TV with satellite channels. Some units have a seating area where you can relax. A terrace or balcony are featured in certain rooms. Each room is fitted with a private bathroom. For your comfort, you will find slippers and

  • Hotel Elizabeta

    Hotel Elizabeta - Lendava

    Hotel Elizabeta is located in Lendava and offers a garden. You can relax on the terrace with a drink from the onsite bar and free WiFi access is available in the rooms.
    Each room features a TV, a refrigerator and air conditioning. The private bathroom is fitted with a bathtub, a hairdryer and free toiletries.
    Breakfast is included in the rate and served each morning in the communal lounge or in the comfort of your room.
    The pro

  • Hotel Emonec

    Hotel Emonec - Ljubljana

    Hotel Emonec se nalazi u pešačkoj zoni u srcu Ljubljane, na samo 150 metara od Prešernovog trga. Nudi sobe sa besplatnim bežičnim internetom i satelitskom televizijom, kao i usluge pranja i peglanja veša.
    Sobe u hotelu Emonec uređene su drvenim nameštajem i imaju taman parket. Sve sobe sadrže radni sto i sopstveno kupatilo. Fen za kosu je na raspolaganju na zahtev.
    Svakog jutra se služi doručak na bazi švedskog stola. Ho

  • Hotel Epicenter

    Hotel Epicenter - Postojna

    Novi hotel Epicenter nalazi se na mirnom mestu u trgovačkom delu na zapadnom obodu Postojne, na jedva 2 km od Postojnske jame. Nudi besplatan bežični internet i besplatan parking.
    Sve sobe su klimatizovane i imaju kablovsku televiziju.
    Kompleks Epicentar površine 10 000 m² obuhvata restoran Erazmus i centar za kuglanje sa 10 staza, kafić, 10 prodavnica i wellness i fitnes centar. Tu još možete naći salu za bilijar, različi

  • Hotel Evropa

    Hotel Evropa - Celje

    Hotel Evropa poseduje restoran i nalazi se u samom srcu Celja. Ovo je hotel sa drugom najdužom tradicijom gostoprimstva u Sloveniji. Nudi elegantno uređene sobe sa besplatnim bežičnim internetom.
    Sve sobe sadrže mini-bar, TV i sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom.
    Gosti hotela Evropa mogu obedovati u restoranu u kome se služe specijaliteti lokalne i internacionalne kuhinje, slov

  • Hotel Faraon

    Hotel Faraon - Celje

    Hotel Faraon is situated in a residential area of Celje, close to the Savinja River promenade and the Celje Fairground. Featuring a bar and two outdoor terraces, it also offers free Wi-Fi and free parking just 10 minutes from the Old Town.
    Faraon's rooms are warmly decorated and feature cable TV, while some rooms also offer a balcony. Private bathrooms provide a shower and toilet.
    A casino with more than 100 machines and 2 electroni

  • Vila Ana
    Srdičić Mihajlo, Beograd
    odlična lokacija, uredno i čisto, veliki apartmani sa svim konfortom.Vrlo ljubazan vlasnik i svi koji rade u Vili.Odlična ocena. Srdičić ...
  • Apartma Melita
    Arkady Itkin, Israel
    Just great apartment for the family vacation. Clean, spacious, comfortable, has all needed for long stay. Very quite area. Close to the city center ...
  • Apartmaji Bledea
    Dejan, Beograd
    Bio sam tamo sa porodicom prvi put, zadnji put i nikada više, totalno nekulturni i negostoljubivi a i preskupi! \\\\\\\\\\" I was there with m...
  • Zdravilišče Laško
    Janez, Mozirje
    Izjemno lep in moderen hotel, osebje je zelo prijazno, osebje na masažah je strokovno in dobro ve kaj počne. naša Larica je zelo uživala v bazen...
  • Apartmaji Lia
    j, f
    prijazna lastnica, zelo lep in udoben apartma za ugodno ceno : >...
  • Apartma Stare Bohinj
    tanja bozi?, maribor
    Zares idealna lokacija za družine, saj je omogoćen dostop do save, prostora v okolici hiše je ogromno, kopali smo se v vasi, do Bohinjskega jezer...